Herroepingsrecht

De consument kan na aflevering van het product zonder boete en zonder opgaaf van redenen zijn herroepingsrecht uitoefenen. De consument beschikt over 2 termijnen die hij moet respecteren.

Termijn 1 : Binnen de 14 dagen na de dag van de levering moet de consument meedelen dat hij gebruik wil maken van zijn herroepingsrecht.

Termijn 2 : Binnen 14 dagen nadat de consument heeft meegedeeld dat hij de overeenkomst wil herroepen, dient hij de bestelde artikelen terug te sturen. ( De Koffieboon, EUROPARK 2041/1, 3530 Houthalen-Helchteren, Belgie )

De consument kan kiezen op welke manier hij De Koffieboon wenst te informeren over zijn herroepingsrecht. ( aangeraden per e-mail )

De kosten voor het terugzenden zijn voor rekening van de consument.

Indien de consument een artikel beschadigd, geopend, onvolledig of zonder oorspronkelijke verpakking naar De Koffieboon zou terugsturen, zal De Koffieboon van de consument een schadevergoeding kunnen eisen die overeenstemt met de waardevermindering die het artikel ondergaan heeft. (zie artikel VI.51, §2 van het Wetboek van economisch recht)

Een terug betaling van de artikelen zal gebeuren binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen. De verzendkosten zullen enkel terug betaald worden indien de volledige bestelling wordt terug gestuurd. Een terug betaling zal gebeuren met hetzelfde betaalmiddel waarmee de oorspronkelijke bestelling is betaald.

Het modelformulier voor herroeping kan u HIER raadplegen.