Verzendingen

Bijdrage in verzendingskosten

- Nederland : 4,95€ incl BTW. Indien het aankoopbedrag groter is dan 49€ ontvangt u een leuke attentie.

Levering

Zodra we uw bestelling ontvangen hebben, wordt uw pakket verzendklaar gemaakt. Uw pakket wordt geleverd op het adres dat u heeft opgegeven. Het is dus altijd mogelijk om een ander adres op te geven dan uw woonadres. ( bijvoorbeeld werkadres )

Wij verzenden elke werkdag via GLS, bestelt u dus voor 12u, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden.

U ontvangt van ons een track and trace code zodat u uw zending gemakkelijk kan volgen.

Bepaal zelf de datum en plaats van levering en nog veel meer

U bepaalt zelf de details voor de levering van uw pakket. En dat kan u zowel vóór als tijdens de verzending. GLS biedt tal van leveringsopties. De garantie voor een snelle en gemakkelijke levering van uw bestellingen.

U ontvangt een e-mail van GLS met informatie over uw zending en een link naar de webpagina met de leveringsopties. GLS deelt u de geschatte levertijd mee, met een tijdspanne van 3 tot 5 uur. Dan kan u ervoor zorgen dat er die dag iemand het pakket in ontvangst kan nemen.

Kan niemand het pakket in ontvangst nemen? Geen nood. GLS laat u via enkele eenvoudige stappen de levering aanpassen : klik op de link in de e-mail en u heeft meteen toegang tot de leveringsopties voor uw pakket.

Overzicht van de leveringsopties:

Een leveringsdatum kiezen

U kan een specifieke datum kiezen. U kan een dag binnen negen werkdagen na de verzending selecteren. De geschatte tijdspanne op de leveringsdag blijft ongewijzigd. Klik op de optie “Levering op een specifieke dag” en bevestig. GLS zal uw pakket op de gekozen dag leveren.

Nieuw adres invoeren

U kan uw pakket op een ander adres laten leveren dan het adres dat u bij de bestelling van uw goederen heeft opgegeven, bv. het adres van uw werkgever, het adres van een buur of familielid die tijdens de leverdag thuis is. Kies de optie “Levering op een nieuw adres”, voer het nieuwe adres in en bevestig. GLS zal uw pakket onmiddellijk naar het nieuwe adres omleiden.

Deze optie is niet beschikbaar voor bestemmelingen in Nederland.

Levering in een GLS ParcelShop

U kan uw pakket ook in een GLS ParcelShop laten leveren. In de ParcelShop is er altijd iemand aanwezig die uw pakket in ontvangst kan nemen. Kies een GLS ParcelShop rechtstreeks online, een winkel op weg naar uw werk bijvoorbeeld.

GLS ParcelShops hebben klantvriendelijke openingsuren en u kan er uw pakket dus op een moment afhalen dat voor u past. Bent u een paar dagen afwezig, dan zal de ParcelShop uw pakket tot negen werkdagen bijhouden. Klik op de optie “Levering in een GLS ParcelShop”, kies een GLS ParcelShop en bevestig. GLS zal het pakket in de door u gekozen ParcelShop leveren.

Afhaling in een GLS-depot

U kan uw pakket ook zelf in een GLS-depot afhalen. Het pakket blijft dan tot negen werkdagen opgeslagen in het GLS-depot dat voor uw adres verantwoordelijk is. Na deze termijn wordt het pakket naar de afzender teruggestuurd. Klik op de optie “Afhaling in een GLS-depot” en bevestig. GLS zal uw pakket veilig bijhouden.

Deze optie is niet beschikbaar voor bestemmelingen in Luxemburg.

Volmacht geven

U kan online een volmacht voor de levering van uw pakket op een specifieke locatie in de buurt van uw adres geven, bv. op uw terras. Dankzij de volmacht is er voor de levering geen handtekening meer nodig.

U hoeft dus zelf geen rekening met de levertijd meer te houden. De volmacht is geldig voor het pakket dat in de e-mail en de link wordt vermeld, dus niet voor toekomstige pakketten die door GLS bij u worden geleverd. Klik op de optie “Volmacht”, voer een precieze beschrijving van de gewenste leveringslocatie in en bevestig. GLS zal het pakket op de opgegeven locatie leveren.

Deze optie is niet beschikbaar voor bestemmelingen in Nederland.

Pakket weigeren

U kan de ontvangst van een pakket online weigeren, zelfs vóór het pakket effectief wordt geleverd. Een weigering kan handig zijn wanneer u de goederen in het pakket niet heeft besteld of de bestelling heeft geannuleerd. Klik op de optie “Pakket weigeren” en bevestig. GLS zal het pakket naar de afzender terugsturen.