Lavazza gemalen koffie

U begint u dag zeker en vast goedgeluimd wanneer u deze begint met een lekker kopje koffie met gemalen koffie van Lavazza. De filterkoffie bevat unieke melanges met heerlijke aroma’s die elke koffieliefhebber gelukkig stemt.

13 producten

Waarom kiezen voor Lavazza filterkoffie?

Houdt u van een melange van verschillende bonen en is een milde kop koffie in de ochtend het ideale middel om rustig wakker te worden? U geniet bovendien intens van de heerlijke koffiegeur die zich in uw huis verspreidt wanneer u een kopje koffie aan het zetten bent? Dan raden wij u zeker aan om een blik te werpen op ons gamma van Lavazza gemalen koffie. Italiaanse topkwaliteit aan een eerlijke prijs!

Gemalen koffie van Lavazza: espressokoffie met unieke smaak

Bent u meer fan van gemalen koffie dan van koffiebonen? Dan bent u bij Lavazza zeker aan het juiste adres. De gemalen koffie van Lavazza kent een uitstekende kwaliteit en is afkomstig uit verschillende landen van Zuid-Amerika, Afrika en Azië én wordt gebrand in vooraanstaande roosterijen. Gaat uw voorkeur uit naar 100% arabica of toch eerder een melange met robusta bonen? In het gamma van Lavazza gemalen koffie vindt u het allemaal terug. Bovendien hecht het bekende Italiaanse merk erg veel aandacht aan het milieu en de arbeidsomstandigheden van de koffieboeren, waardoor u er zeker van kan zijn dat u een (h)eerlijk product aankoopt.

Filterkoffie van Lavazza met verschillende blends

Bij ons vindt u onder andere de Lavazza qualita oro, qualita rossa, crema e gusto, caffè espresso én deca terug; stuk voor stuk heerlijke aroma’s die iedere dag weer een stukje aangenamer maken, of u nu thuis of op het werk bent. U kiest hierbij voor pure Italiaanse espresso smaken die zorgvuldig werden samengesteld door zorgvuldige selecties van de beste arabica en robusta bonen. Romige koffie gekoppeld aan een intense aromatische melange, beter kan de gemalen koffie van Lavazza niet in smaak vallen.

Lavazza gemalen koffie kopen en thuis laten leveren?

U kunt onze artikelen bij u thuis laten leveren. Bij elk order spaart u punten, die u later in kan ruilen voor leuke kortingen. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen te Europark 2071/3, 3530 Houthalen-Helchteren.