Hausbrandt koffiebonen

Al meer dan 100 jaar combineert Hausbrandt traditie en ervaring met kennis en technologische innovatie om zijn klanten een reeks uitstekende melanges aan te bieden. Van 100% Arabica tot cafeïnevrij, Hausbrandt selecteert, verwerkt en verpakt de beste melanges van over de hele wereld, waarbij een consistente kwaliteitsnorm wordt bereikt.

9 producten

Koffiebonen van Hausbrandt: synoniem met de heerlijkste koffie

Al sinds 1892 staat Hausbrandt synoniem met de heerlijkste koffie. Hausbrandt wilt een moment van plezier creëren en inspireren bij het zoeken naar de hoogste kwaliteit en dit door middel van hun producten met respect en toewijding voor het milieu en de wereld waarin wij leven. Hausbrandt koffiebonen vind je ondertussen al in meer dan 70 landen over de hele wereld.

Hausbrandt koffiebonen: de perfecte combinatie van single origin-bonen

Hausbrandt creeërt perfecte melanges met een volle smaak, geurig aroma en ronde body. Het geheim ligt in hun compositie. Hausbrandt maakt gebruik van een slow roasting proces waarbij een temperatuur van 210°C wordt bereikt. Het roosteren duurt 15 tot 16 minuten. Tijdens dit proces wordt de warmte constant bewaakt. Aan het einde van het brandproces worden de bonen onmiddellijk gekoeld om het natuurlijk verbrandingsproces te stoppen. Na een paar dagen rijping wordt de koffie vacuüm verpakt in zakken of blikken verpakt om het product perfect te conserveren.

Hausbrandt koffiebonen kopen en thuis laten leveren?

U kunt onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €49 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €4,95 aangerekend. Bij elk order spaart u punten, die u later in kan ruilen voor leuke kortingen. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen te Europark 2071/3, 3530 Houthalen-Helchteren.