Illy Iperespresso capsules

Illy Iperespresso is het gepatenteerde capsulesysteem dat keer op keer een perfect resultaat garandeerd. De handige capsules toveren binnen de kortste keren het lekkerste kopje espresso in uw tas. Het Iperespresso systeem is erg simpel en garandeert volmaakte koffie met een fluweelzachte crèmelaag. Aangezien de koffie nooit in contact komt met de machine, blijft onderhoud tot een minimum beperkt.

9 producten

Illy Metodo Iperespresso (MIE) capsules

De Illy Iperespresso capsules kan u gebruiken in een Metodo Iperespresso koffiemachine, een ingenieus apparaat ontwikkeld door Illy. Geniet ’s ochtends van een aromatische espresso, met een fluweelzachte en intense smaak, zoals u ze alleen tegenkomt in de betere espressobar. Uniek aan de Illy Iperespresso cups is de hazelnootkleurige crèmelaag die zich niet op, maar in de koffie zelf vormt. Een zaligheid in een espressokopje waar zelfs de betere barista jaloers op zal worden.

Iperespresso cups in twee fases

Bij traditionele koffie capsules gebruikt men het klassieke ‘infusie’ proces, maar bij de Iperespresso cups wordt gebruik gemaakt van twee verschillende fases:

  • Hyperinfusie: Tijdens de eerste fase worden uniforme en optimale omstandigheden gecreëerd, die in combinatie met een grotere druk in de capsule voor een optimaal aroma en een stevige body van de koffie zorgt.
  • Emulsie: Gedurende fase twee loopt de koffie door het klepje, vermengt het zich met de lucht en doet zo een rond, fluwelig en duurzaam laagje crème ontstaan.

Elke Illy Iperespresso capsule bevat precies de exacte hoeveelheid gemalen koffie om de lekkerste espresso te bereiden, namelijk 7 gram, samengesteld uit de fijnste soorten arabica bonen. De aroma’s in de Illy cups blijven tot op het allerlaatste moment bewaard, totdat de espresso bereid wordt. De Metodo Iperespresso cups worden met de juiste temperatuur, druk en tijd bereid; lekkerder kan niet.

Illy cups in ons gamma

Om er zeker van te zijn dat u uw gading vindt, bieden wij een uiteenlopende selectie aan van verschillende Illy Iperespresso capsules. Zo vindt u onder andere de volgende smaken terug: Iperespresso Lungo, Iperespresso Intenso en Iperespresso Deca.

Illy Iperespresso capsules kopen en thuis laten leveren?

U kunt onze artikelen bij u thuis laten leveren. Bij elk order spaart u punten, die u later in kan ruilen voor leuke kortingen. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen te Europark 2071/3, 3530 Houthalen-Helchteren.