Lavazza a modo mio capsules

Wie graag geniet van een heerlijke crèmelaag, een intens aroma en een volle smaak, kan best even een blik werpen op ons gamma van Lavazza A Modo Mio cups.

14 producten

Lavazza A Modo Mio capsules

De Lavazza A Modo Mio capsules zijn ontstaan uit de ervaring en de passie voor koffie van Lavazza. Ze geven u de mogelijkheid om uw favoriete aroma te kiezen, op ieder moment van de dag, voor een perfect koffie in het kopje: bij u thuis net als in de bar.

Met deze heerlijke coffee cups kunt u elke dag opnieuw genieten van heerlijke authentieke en Italiaanse espresso’s. De A Modo Mio capsules garanderen een karakteristiek genot van de meest beroemde Italiaanse koffie ter wereld.

Maak een perfecte espresso met deze handige cups

De Lavazza A Modo Mio capsules zijn cups gevuld met arabica en/of robusta koffiebonen die voor de ultieme espresso-beleving zorgen. Met een voor Lavazza A Modo Mio cups geschikt koffiemachine bereidt u erg eenvoudig een echte Italiaanse espresso, koffie of cappuccino. De cups zijn niet bruikbaar voor andere capsule koffieapparaten.

Het A Modo Mio assortiment van de Koffieboon

Bij de Koffieboon hebben wij een ruim gamma aan Lavazza A Modo Mio cups, waardoor elke koffieliefhebber ongetwijfeld zijn gading vindt. In ons assortiment vindt u onder andere volgende smaken terug: Soave, Oro, Rossa, Delizioso, Divino en Intenso. Volle, rijke en ronde smaken, waarbij de fantastische melanges u telkens weer in staat van extase brengen.

Lavazza A Modo Mio capsules kopen en thuis laten leveren?

U kunt onze artikelen bij u thuis laten leveren. Bij elk order spaart u punten, die u later in kan ruilen voor leuke kortingen. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen te Europark 2071/3, 3530 Houthalen-Helchteren.