Segafredo koffiebonen

Segafredo is een Italiaanse koffiegigant dat het volledige bedrijfsproces in eigen handen heeft als enige ter wereld. Dankzij de eigen koffieplantages, liefst 11 vestigingen wereldwijd, kan Segafredo een optimale kwaliteit garanderen door alleen de allerbeste koffiebonen te selecteren. Segafredo gebruikt unieke blends waarbij zowel arabica als robusta bonen gebruikt worden.

13 producten

Segafredo koffiebonen van eigen teelt

Het Italiaanse koffiemerk Segafredo combineert passie en ervaring in de selectie van de beste koffiebonen. De Segafredo bonen worden immers zelf geteeld in hun eigen koffieplantages. Zo kan er een optimale kwaliteit gewaarborgd worden. Tel hierbij de unieke melanges op, waarbij zowel arabica als robusta bonen gebruikt worden, en u weet dat u koffie van excellente kwaliteit in huis haalt, waarbij de heerlijke aroma’s al uw zintuigen prikkelen.

Segafredo koffie, een mix van Arabica en Robusta koffiebonen

Koffiefanaten die graag thuis verse koffiebonen malen, om te kunnen genieten van de geur, versheid, aroma en smaak van een echt authentiek Italiaanse kopje espresso. Zijn bij Segafredo aan het juiste adres. Zij gebruiken immers robusta en arabica koffiebonen vanuit Afrika, Centraal- en Zuid-Amerika, wat zorgt voor overheerlijke blends. Hierbij heeft u als koffieliefhebber de keuze tussen medium en donkere branding, hoge en lage cafeïnegehaltes en verschillende aroma’s, nasmaken en accenten.

Koffiebonen van Segafredo bij de Koffieboon

Wij zijn grote fan van echte authentieke koffie en daarom willen wij graag een ruime selectie aanbieden van Segafredo koffiebonen, waarbij alle soorten koffiedrinkers hun gading vinden. Bij De Koffieboon vindt u de volgende smaken terug: Segafredo Mild, Extra Strong, Crema, Intermezzo, espresso Casa en Selezione espresso.

Segafredo koffiebonen voor horeca

Segafredo teelt ook koffiebonen die exclusief bedoeld zijn voor hotels, restaurants en catering. Dit product kreeg de toepasselijke naam Segafredo Horeca toebedeeld. Deze bonen zijn samengesteld uit een melange van de allerbeste Zuid-Amerikaanse robusta’s en arabica’s en vormen het perfecte antwoord voor klanten met een verfijnde en veeleisende smaak.

Geniet met een gerust hart van een kopje Segafredo

Segafredo importeert al haar koffiebonen van zijn eigen plantages van over de hele wereld. Segafredo investeert veel in technologische ontwikkelingen, waarbij zowel de omstandigheden van lokale werknemers als de bedrijfsprocessen voortdurend verbeterd worden. Segafredo heeft dus zeker een warme bedrijfsfilosofie en dat proeft u keer op keer wanneer u een vers kopje espresso met Segafredo koffiebonen aan de lippen zet.

Segafredo koffiebonen kopen en thuis laten leveren?

U kunt onze artikelen bij u thuis laten leveren. Bij elk order spaart u punten, die u later in kan ruilen voor leuke kortingen. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen te Europark 2071/3, 3530 Houthalen-Helchteren.