Illy karton drinkbeker

Serveer Illy in stijl met deze stevige, kartonnen bekers waarop het wereldbekende rode Illy-logo prijkt. De papieren bekertjes zijn beschikbaar in liefst 4 verschillende formaten en zijn ideaal voor op kantoor.

7 producten

Illy kartonnen beker

Het geheim van een productieve ochtend op het werk? Een heerlijk kopje Illy koffie uit een Illy bekertje natuurlijk! De handige papieren bekertjes zijn ideaal op iedere werkvloer en kan u bestellen in 4 verschillende formaten en grote hoeveelheden. In ons gamma vindt u kartonnen bekers van Illy terug in 100, 150, 250 en 400 ml. Zijn uw collega’s fervente koffiedrinkers en serveren ze graag espresso, lungo, cappuccino of latte? Dan zijn de Illy bekers het enige, juiste antwoord.

Illy kartonnen bekers kopen en thuis laten leveren?

U kunt onze artikelen bij u thuis laten leveren. Voor orders boven €49 is deze levering gratis. Onder dat bedrag wordt een verzendkost van €4,95 aangerekend. Bij elk order spaart u punten, die u later in kan ruilen voor leuke kortingen. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen te Europark 2071/3, 3530 Houthalen-Helchteren.