Kimbo gemalen koffie

Kimbo biedt gemalen koffie aan met een rijke, volle smaak. De filterkoffie is perfect om uw dag goedgeluimd te beginnen en komt zowel in een 100% arabica als cafeïnevrije variant.

4 producten

Waarom kiezen voor Kimbo filterkoffie?

Met de gemalen koffie van Kimbo kiest u voor producten van topkwaliteit. Met een pistonmachine zet u de perfecte Italiaanse espresso waar menig koffieliefhebber van zal genieten. Dit komt door de unieke blends, waarbij de beste arabica bonen geselecteerd worden.

Kimbo filterkoffie bij de Koffieboon

Wie gemalen koffie prefereert en een betaalbaar en (h)eerlijk product wilt aanschaffen, komt bij Kimbo nooit bedrogen uit. Bij ons vindt u twee soorten terug. Zo heeft u de Kimbo gemalen koffie Aroma Gold: 100% arabica koffie met een volle smaak en heerlijke crème. Daarnaast hebt u ook de Kimbo gemalen koffie Decaffeïnato, rijk en zacht van smaak.

Kimbo gemalen koffie kopen en thuis laten leveren?

U kunt onze artikelen bij u thuis laten leveren. Bij elk order spaart u punten, die u later in kan ruilen voor leuke kortingen. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen te Europark 2071/3, 3530 Houthalen-Helchteren.