Lavazza BLUE capsules

De Lavazza Blue capsules zijn ontstaan uit de ervaring en de passie voor koffie van Lavazza. Geniet op ieder moment van de dag van uw favoriete aroma. Plaats de Blue cup in het bijhorende Lavazza Blue-koffiemachine, druk op de knop en laat die heerlijke aroma’s u keer op keer beroeren.

13 producten

Revolutionaire Lavazza koffiecapsules

De heerlijke koffie van het bekendste Italiaanse koffiemerk Lavazza is nu ook al enige tijd verkrijgbaar in superhandige en compacte koffiecups. Deze vormen een echte revolutie in de wereld van espresso, waarbij iedereen op elk uur van de dag in een mum van tijd kan genieten van de meest unieke koffieblends.

Lavazza Blue cups

De Lavazza Blue cups zijn exclusief te gebruiken voor de Lavazza BLUE-koffieapparaten. De capsules vormen een ideale en gemakkelijk oplossing voor een heerlijk kopje koffie, zowel thuis als op kantoor. U heeft de keuze uit cups met een blend van 100% arabica bonen uit Zuid-Amerika en Azië, met verschillende aroma’s, intensiteit en smaakaccenten.

Het Lavazza Blue assortiment van de Koffieboon

Bij de Koffieboon hebben wij een ruim gamma aan Lavazza Blue capsules, waardoor elke koffieliefhebber ongetwijfeld zijn favoriete smaak vindt. In ons aanbod vindt u onder andere volgende smaken terug: Amabile, Decaffeinato, Intenso, Delicato en Caffè Crema. Volle, rijke en ronde smaken, waarbij de fantastische melanges u telkens weer in staat van extase brengen.

Lavazza Blue capsules kopen en thuis laten leveren?

U kunt onze artikelen bij u thuis laten leveren. Bij elk order spaart u punten, die u later in kan ruilen voor leuke kortingen. Daarnaast is het altijd mogelijk om uw bestelling gratis af te halen te Europark 2071/3, 3530 Houthalen-Helchteren.