Eilles Kaffee koffiebonen

Joseph Eilles starte in 1873 met het branden van zijn heerlijke Eilles Kaffee. Hij verwierf al snel een reputatie voor de kwaliteit van zijn zelfgebrande koffie, die de tand des tijds zou doorstaan. Met vakmanschap en verfijnde koffiecreaties inspireerde hij veeleisende koffieliefhebbers.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Eilles Kaffee koffiebonen

Eilles Kaffee zet zich sinds 1873 in voor het principe van onvoorwaardelijke kwaliteit. In dat jaar opende Joseph Eilles de eerste speciaalzaak. In de Residenzstrasse in München verwierf hij een reputatie voor de kwaliteit van zijn zelfgebrande koffie die de tand des tijds zou doorstaan. Met vakmanschap en verfijnde koffiecreaties inspireerde hij de veeleisende koffieliefhebbers uit München. Onder hen was koning Ludwig II, zozeer zelfs dat hij Eilles tot hofleverancier benoemde.

Eilles Kaffee … Goede dingen blijven bestaan.

Eilles Kaffee gelooft dat koffie op zijn best is als het niet alleen lekker smaakt, maar het moment ook waardevoller maakt. Wanneer het ons laat genieten en ons dichter bij elkaar brengt, nodigt het ons uit om te blijven. Daarom worden de hoogwaardige Arabica- en Robusta-bonen voor Eilles Kaffee met de grootste zorg verwerkt en maken van de koffie een onmiskenbare ervaring

Of het nu gaat om café crema of espresso blend... Eilles Kaffee laat je de hele dag door genieten. Sinds 1873 ... Goede dingen blijven bestaan.