Giuliano koffiebonen

Sinds de oprichting in 1950 zet Giuliano Caffè zich in voor de ambachtelijke bereiding van de beste espressokoffiemelanges voor Horeca en huishoudelijk gebruik. Het kieskeurige onderzoek naar uitstekende smaak en kwaliteit, naast de ambachtelijke zorg en traditie, heeft ertoe geleid dat het bedrijf wordt erkend als een van de beste koffiebranders in de regio Piemonte.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Giuliano Caffè koffiebonen Virtuosa BIO (1kg)
    Special Price € 24,95 Regular Price € 28,95
  2. Giuliano Caffè koffiebonen Vivace (1 kg)
    Special Price € 19,95 Regular Price € 22,95
  3. Giuliano Caffè koffiebonen Adagio (1 kg)
    Special Price € 20,95 Regular Price € 24,95
  4. Giuliano Caffè koffiebonen Virtuosa (1kg)
    Special Price € 21,95 Regular Price € 26,95

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Giuliano Caffè: de derde generatie aan het roer

In 1950 raakte Michele Giuliano Albo gefascineerd door het concept van koffie als fruit en begon het te bestuderen. Hij wilde de oorsprong en kenmerken van elke variëteit begrijpen. Hij reisde naar Brazilië en Kenia en kwam in contact met de Italiaanse koffie-experts van die tijd. Na zijn reizen creëerde hij zijn eerste melanges: "Bollo Oro" en "Bollo Argento”. Ondertussen zet de derde generatie de familietraditie voort. Het doel van hun passie blijft altijd hetzelfde: de zoektocht naar unieke smaken, het creëren van nieuwe, zeer verfijnde melanges en de nauwgezette zoektocht naar de perfecte balans tussen koffies van verschillende oorsprong. Koffie is een oud product, maar de familie Giuliano blijft spelen met zijn eindeloze mogelijkheden.

Giuliano koffiebonen: experimenteren met balans

Het creëren van de perfecte blend is als het vinden van de juiste balans na een lange reis, die begint bij de oorsprong. Door decennia van koffiebranden heeft Giuliano een hechte relatie opgebouwd met de importeurs van de meest verfijnde soorten. Dankzij deze grote koffie-experts die in bijna elk land van herkomst direct aanwezig zijn, hebben ze toegang tot de zeldzaamste en kostbaarste koffie. Daarom onderzoeken ze de meest interessante monsters, proeven ze deze en bestellen ze kleine hoeveelheden. Daar gaan ze verder tot ze de juiste balans vinden tussen de smaak en het aroma van een nieuwe blend.