Mövenpick koffiebonen

Mövenpick koffiebonen worden behoedzaam voor u gebrand en verwerkt tot fijne melanges. De verwenwereld van Mövenpick biedt u voor elke situatie en elke smaak de juiste koffiespecialiteit, waarin ook u uw favorieten vindt.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mövenpick koffiebonen

Als je ooit een Mövenpick-koffie hebt geproefd, begrijp je waarom de Zwitsers een speciaal culinair gevoel hebben. De premium koffie is gemaakt van een melange van exquise koffiesoorten met uitzonderlijk rijke smaken, waarvan het onmiskenbare karakter door een speciaal maalproces vrijkomt. Mövenpick of Switzerland wordt geproduceerd door J.J. Darboven De branderijen van Darboven volgens origineel Zwitsers recept sinds 1980.

Mövenpick: een premium Zwitserse koffie.

Mövenpick is al decennia lang een van de premium koffiesoorten. De kwaliteit van de producten wordt al meer dan 70 jaar op peil gehouden, want alleen kwalitatief hoogwaardige bonen zorgen voor een hoge kwaliteit in het kopje. Voor hun koffiemelanges kiezen de Mövenpick-experts voor herkomsten uit de beste teeltgebieden. Door de gelijkmatige en zorgvuldige langdurige branding van de bonen ontstaat een bijzonder vol aroma.