Zakelijk bestellen bij De Koffieboon

banner

Een aangename werksfeer is van groot belang voor een vlot functionerend bedrijf. Een heerlijk kopje koffie in de ochtend zal hiertoe zeker bijdragen. Bij De Koffieboon begrijpen wij deze nood maar al te goed en daarom bieden wij uw organisatie graag de beste koffieproducten tegen extra scherpe prijzen aan.

De Koffieboon staat al jaren garant voor een sterke prijs-kwaliteitsverhouding. In ons gamma vindt u de lekkerste koffies, koffietoestellen en toebehoren van de bekendste merken.

Als organisatie heeft u de mogelijkheid om deze producten aan te kopen in alle hoeveelheden én met extra voordeel! Vanaf bestellingen vanaf 24kg ontvangt u reeds 10% korting. Hoe groter de bestelling, hoe meer voordeel u doet!

Naast het bestellen via de webshop is het immers mogelijk om offertes of advies op maat aan te vragen. Als zakelijke klant geniet u dus van unieke kortingen. Het enige wat u hoeft te doen, is de bestelling te plaatsen via telefoon of onderstaand contactformulier, wij doen de rest. Gemakkelijk, toch?

Wij worden dagelijks voorzien van verse producten van topkwaliteit en door onze ruime voorraad profiteert u van een optimale, vlotte service en supersnelle leveringen van 1 à 2 werkdagen, zelfs bij grote afnames.

  • Maak van uw bedrijf een geoliede machine: heerlijke aroma’s in de ochtend stuwen de productiviteit meteen de hoogte in
  • Optimale concentratie: een kopje koffie houdt het energiepeil op pijl, zodat werknemers de hele dag vlot door kunnen werken
  • Positieve werksfeer met gemotiveerde werknemers: een korte, gezamenlijke koffiepauze doet wonderen voor de teamgeest
  • Een koffiehuisbeleving voor elk bedrijf: laat werknemers én klanten kennis maken met unieke koffies die u terugvindt in de betere barista bar

Wie kan zakelijk bestellen?

banner

Interesse? Neem contact op!