Zakelijk

De Koffieboon staat al jaren garant voor een sterke prijs-kwaliteitsverhouding. In ons gamma vindt u de lekkerste koffies, koffietoestellen en toebehoren van de bekendste merken. Als bedrijf, horeca-zaak of organisatie heeft u de mogelijkheid om deze producten aan te kopen met extra voordeel! Voor bestellingen vanaf 24kg ontvangt u reeds een mooie korting. Hoe groter de bestelling, hoe meer voordeel u doet! Als zakelijke klant geniet u dus van unieke kortingen.

Contacteer ons via onderstaand contactformulier voor een offerte op maat, wij doen de rest. Gemakkelijk, toch?

 

Enkele populaire merken in de HORECA:

Illy koffie zakelijk bestellen

ILLY koffie zakelijk bestellen

Illy heeft voor koffiebars en andere horeca, die grote hoeveelheden koffie bereiden (vanaf 80 kopjes koffie/dag), zijn 3 kilo tins. De tins staan op de maler/doseerder en is een symbool en garantie voor kwaliteit. Aanvullende producten ook te verkrijgen.

ILLY ZAKELIJK
Lavazza koffie zakelijk bestellen

LAVAZZA koffie zakelijk bestellen

Lavazza biedt naast hoge kwaliteitskoffie ook totaaloplossingen aan voor uw organisatie. Van suiker, melk, chocolaatjes en koekjes tot tassen, Lavazza's mooie concepten passen binnen elke organisatie, zowel financieel als operationeel.

LAVAZZA ZAKELIJK
Kimbo zakelijk bestellen

KIMBO koffie zakelijk bestellen

Met Kimbo's Nespresso-compatibele capsules of ESE-servings haalt u de Italiaanse koffie in uw kantoor. Kimbo is er ook voor elke ruimte van uw hotel: een lekkere cappuccino aan de bar, verse koffie bij het ontbijt of capsules voor op de kamer.

KIMBO ZAKELIJK

 

Een aangename werksfeer is van groot belang !

  • Maak van uw bedrijf een geoliede machine: heerlijke aroma’s in de ochtend stuwen de productiviteit meteen de hoogte in.
  • Optimale concentratie: een kopje koffie houdt het energiepeil op pijl, zodat werknemers de hele dag vlot door kunnen werken.
  • Positieve werksfeer met gemotiveerde werknemers: een korte, gezamenlijke koffiepauze doet wonderen voor de teamgeest.
  • Een koffiehuisbeleving voor elk bedrijf: laat werknemers én klanten kennis maken met unieke koffies die u terugvindt in de betere barista bar
 
 

Professionele koffiemachines

JURA PROFESSIONAL

Jura Professional koffie-volautomaten zijn de beste keuze voor elk bedrijf, kantoor of vergaderruimte waar tussen de 10 en 200 koffiespecialiteiten per dag worden geconsumeerd. De volautomaten kunnen met moderne accessoires aan de koffiegewoonten van uw bedrijf worden aangepast.

LAVAZZA BLUE

Lavazza BLUE koffiemachines zijn voor iedereen die wil genieten van een perfecte koffie in een kleine ruimte, zoals op een hotelkamer, kantoor, vergaderruimte of zelfs de trainingsruimte van uw bedrijf. Met zijn compact design en handige capsules is er voor elk wat wils.