Met de komst van november en steeds meer kerstversiering, beginnen meer mensen na te denken over wat ze hun dierbaren dit jaar voor de feestdagen kunnen geven. Ook bij De Koffieboon vind je verschillende interessante, nuttige en smakelijke cadeaus. Hieronder een aantal suggesties:

  • Bialetti-percolatoren - koffie zetten in Italiaanse stijl

Koffie zetten op de ouderwetse manier kan met de producten van Bialetti. De allereerste uitvinding van Alfonso Bialetti was het model Moka Express, een handige percolator. In het assortiment van Bialetti vindt u nu vele percolators en cafetières. Ben je op zoek naar een percolator voor een inductievuur? Dan kies je het best voor een Bialetti Venus, deze zijn geschikt voor alle warmte-bronnen.

 

  • Hydro Flask geïsoleerde koffiebekers – Geniet van elke slok

Hydro Flask geïsoleerde koffiebekers en mokken zijn gemaakt om overal mee naartoe te nemen. De dubbelwandige geïsoleerde technologie houdt de temperatuur van je drankje stabiel. Koude dranken blijven tot 24 uur gekoeld en warme dranken blijven tot 12 uur warm. Met opties van 354ml (12 oz) en 473ml (16 oz) zijn Hydro Flask geïsoleerde koffiemokken de perfecte vervanging voor wegwerpbekers voor onderweg.

  • Lili’s Tea - Een verhaal dat ten volle moet worden beleefd

Lili's Tea is verkrijgbaar in 10 smaken. Een kleurrijk en aromatisch assortiment; puur genot voor iedereen met een passie voor thee. Het plukken van theeblaadjes is zo delicaat dat die van Lili's Tea alleen door de handen van vrouwen worden aangeraakt.

Het aspect "zuiverheid" is voor Lili’s Tea enorm belangrijk en was daarom een bepalende factor bij de keuze voor het productieland. Sri Lanka, bekend om zijn oneindige respect voor de natuur, de biologische teelt en de afwezigheid van kinderarbeid. Teelt, verpakking ... Alles gebeurt op de site. Hierdoor kan maximale kwaliteit worden bereikt en behouden. Bovendien dragen ze op deze manier bij aan de verrijking van de lokale economie. Het feit dat een deel van de winst bestemd is voor kinderen die op de plantage wonen (studies, gezondheid/geneeskunde...) benadrukt de puurheid van dit concept.

Als cadeau raden wij de Lili’s Tea giftboxen aan. Je hebt de gele (fruitmix), groene of oranje giftbox. In elke giftbox zitten 24 zakjes thee.

  • Geschenkpakket koffiebonen – Een origineel cadeau

Waarom geen koffie? Veel mensen houden van geschenken in de vorm van snoep of verschillende soorten drankjes. Dus waarom zou u uw dierbaren geen heerlijke koffie schenken? Met onze proefpakketten geef je de kans om verschillende merken en soorten bonen te laten proeven.